Espai a l’aire lliure habilitat per als fumadors del burribloc de bucomsa, en compliment de la normativa vigent (llei antitabac. disp. enèsima)

EXTRACTORS DE FUM, CONNECTATS LES 24 HORES DEL DIA

EL RACÓ DEL FUMADOR

BENVINGUTS siguen al nostre burricorral, un lloc paradisíac envoltat de verdolagues i amb vistes al mar, que els nostres serveis jurídics han habilitat per a ús i gaudi dels fumadors del burribloc de bucomsa.

Ací poden entrar a fumar, sense necessitat de sortir del burribloc, i sense perill a ser castigats per la justícia terrenal o a ser insultats per altres fumadors, que no fumen tabac, però fumen altres fums que, pel que es veu, no estan tal mal mirats per les autoritats competents (cliquen ací per a continuar llegint aquest article de benvinguda)...

.

.

SMOKING SOUL'S-L'ÀNIMA FUMADORA (clique ací)

diumenge

ATAQUETS DE MORAL

Ja saben vostés que els paquets de tabac de venda al públic estan adornats amb avisos de les autoritats sanitàries sobre les possibles conseqüències del tabac, i que les tals advertències van acompanyades de fotos horripilants i amenaçadores (goles destrossades, boques derruïdes, pulmons desmuntats...). Miren, miren...:

Ací tenen una mostra de les imatges que il·lustren 
els paquets de tabac. Hem evitat les més dolentes, 
i també n'hem reduït la grandària, per tal
de no ferir el pudor ni la sensibilitat dels lectors.


Possiblement, la prohibició de fumar en llocs públics i l'encariment del producte hagen aconseguit rebaixar el nombre de fumadors, però no tenim constància que les referides fotos hagen resultat efectives per a la causa.

No obstant això, si es volen emprar aquesta classe de mètodes per a
cuidar la salut física, mental i moral de les persones, no estaria malament utilitzar la mateixa estratègia amb altres productes del mercat, i advertir el consumidor dels horrors que, en cada cas, comporten les matèries a consumir. Amb la finalitat d'il·lustrar la nostra brillant idea, ens hem inspirat en un dels correus satírics que circulen per la xarxa per amanir els exemples següents:
Aquesta podria ser una advertència conjunta de les autoritats
sanitàries i de trànsit. Acompanyaria els envasos
de tots els productes que continguen alcohol,
incloent-hi els gots i les copes dels restaurants.


I aquesta podria servir per als rètols publicitaris
dels productes gastronòmics no dietètics.La roba d'alta costura moltes vegades procedeix
d'autèntiques massacres ecològiques.
Caldria advertir-ho.

Estaria molt bé que els contribuents conegueren
el destí dels impostos que paguen. Per això,
caldria inserir als impresos de declaració
d'impostos fotos de polítics deshonestos,
especuladors i lladregots gaudint els diners públics.

Hi ha pasta per a més, però ho deixem ací (per ara). Confessem que, per molt que ho hem intentat, no hem pogut superar (ni igualar tampoc) les nefandes imatges dels paquets de tabac. I és que, en el fons, som uns autèntics bledes, pudorosos i de meticulosa pulcritud. 

Salut  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada