Espai a l’aire lliure habilitat per als fumadors del burribloc de bucomsa, en compliment de la normativa vigent (llei antitabac. disp. enèsima)

EXTRACTORS DE FUM, CONNECTATS LES 24 HORES DEL DIA

EL RACÓ DEL FUMADOR

BENVINGUTS siguen al nostre burricorral, un lloc paradisíac envoltat de verdolagues i amb vistes al mar, que els nostres serveis jurídics han habilitat per a ús i gaudi dels fumadors del burribloc de bucomsa.

Ací poden entrar a fumar, sense necessitat de sortir del burribloc, i sense perill a ser castigats per la justícia terrenal o a ser insultats per altres fumadors, que no fumen tabac, però fumen altres fums que, pel que es veu, no estan tal mal mirats per les autoritats competents (cliquen ací per a continuar llegint aquest article de benvinguda)...

.

.

SMOKING SOUL'S-L'ÀNIMA FUMADORA (clique ací)

dimecres

EL BURRIGRUP. Il·lustracions burres

Temps enrere publicàvem, al burricorral que ara mateix els distrau, un post que vam intitular "MÉS QUE UN GRUP" (cliiic), on explicàvem la pacífica convivència virtual entre els més de 450 seguidors que s'han ajuntat al Facebook a l'empar d'aquesta agrupació filosòfica, i inseríem la pluja de comentaris que havia provocat el post d'Ignasi Moreno, on proposava construir entre tots una mena de glossari de refranys i dites amb mots de burro, ase o burrera.

L'esmentada provocació ha propiciat també diverses publicacions gràfiques on la burrera pren formes visuals en diversos aspectes; unes imatges són envejablement tendres, altres pragmàtiques, i algunes, horroroses. Però ja se sap que tota pedra fa paret, i per això hem considerat convenient agrupar-les totes juntes en aquest humil corralet virtual on els visitants del burribloc, fumadors i no fumadors, comparteixen les curioses curiositats que, amb més o amb menys trellat, ací publiquem. 

Heus ací, doncs, les estampes inserides al BURRIGRUP fins al dia 2 de maig de 2013:
Penjada per M Pilar Vidal

Penjada per Ignasi Moreno

Penjada per Ignasi Moreno

 
Penjada per Ignasi Moreno

Penjada per M Pilar Vidal

Penjada per Josep Miquel Moya
Penjada per M Pilar Vidal

Penjada per Sóc Qui Sóc
(els burros estan dibuixats dalt,
a la pancarta de la C. Valenciana)

Penjada per Pepa Pons.
(A peu de foto no diu "Fabra", sinó "Fauna")


Penjada per Ignasi Moreno


Penjada per M Pilar Vidal

Penjada per M Pilar Vidal

Penjada per M Pilar Vidal


Penjada per Josep Antoni Alfonso Diaz


Penjada per Josep Basset

Penjada per Jesús  Banyuls Garcia
Penjada per Sóc Qui Sóc

Penjada per Sóc Qui Sóc

Penjada per Vidal MariPi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada