Espai a l’aire lliure habilitat per als fumadors del burribloc de bucomsa, en compliment de la normativa vigent (llei antitabac. disp. enèsima)

EXTRACTORS DE FUM, CONNECTATS LES 24 HORES DEL DIA

EL RACÓ DEL FUMADOR

BENVINGUTS siguen al nostre burricorral, un lloc paradisíac envoltat de verdolagues i amb vistes al mar, que els nostres serveis jurídics han habilitat per a ús i gaudi dels fumadors del burribloc de bucomsa.

Ací poden entrar a fumar, sense necessitat de sortir del burribloc, i sense perill a ser castigats per la justícia terrenal o a ser insultats per altres fumadors, que no fumen tabac, però fumen altres fums que, pel que es veu, no estan tal mal mirats per les autoritats competents (cliquen ací per a continuar llegint aquest article de benvinguda)...

.

.

SMOKING SOUL'S-L'ÀNIMA FUMADORA (clique ací)

dilluns

BURRICRÒNIQUES ELECTORALS. Diari de campanya.

Heus a continuació les burricròniques electorals que hem publicat durant la campanya de la xiquipandi al 2016

1
LA REUNIÓ
13/05/2016

Ahir es van reunir a Madrid els responsables del fracàs col·lectiu que ha provocat la repetició de la votamenta el proper 26 de juny. Els tals fracassats deien que anaven a "pactar" una reducció de costos per a la pròxima campanya electoral, però, pel que es veu, cadascú ja portava el pacte fet de casa, i la reunió fou tan sols una farsa de les que ja ens tenen acostumats. Propose que òbriguen un grup al Wassap per a fer aquests pactes de barracó de fira; així, almenys, no caldria pagar excursionetes a Madrid per a fer el ridícul a la salut del populatxo.


2
LA XIQUIPANDI EN ACCCIÓ
20/05/2016

Segons ser norma i costum
un soroll marcar rum-rum
que anunciar les eleccions;
tribus índies al tum-tum
ja estar fent senyals de fum
amb pistoles i canons.

Testaferros i bramons
botinflar-se fent sermons
més pesats que l’allipebre;
ells bambar a rebolcons
com cent haques en muntons 
revoltant el gran pessebre.

S. Bolufer.

Segurament uns seran més culpables que altres, però a mi aquest nou ridícul espantós dels polítics espanyistes em sembla un fracàs col·lectiu. I en una societat malalta, de guanyadors contra perdedors, on molta gent no ha tingut cap oportunitat en la vida, no sé si aquesta xiquipandi, com diria la meua paisana Eva, mereixen una segona oportunitat el 26 de juny. He dit.


3
PEPELÀNDIA PARADISE
25/05/2016

Els bramaires de PePelàndia diuen que sempre s'escamen els casos de corrupció en temps de campanya electoral.

Que jo sàpiga, criatures meues, des que els duros ja no boten eixim a mitja dotzena de lladres nous per setmana. I si parlem de la "xiquipandi" del País Valencià, els saquejadors ens trauen a ballar a diari.

Durant 20 anys han arrasat tot el que pillaven per davant, i ho feien en hores de faena, en diumenges i en festes de guardar, fóra o no fóra campanya electoral. I el pitjor de tot és que això ho feien davant els seus morros i sense que ningú no alçara un dit per a evitar-ho. De què es queixen ara, senyories?

A propòsit. Vostés no van a pegar una volteta per Veneçuela?... A Idomeni ja sé que no se'ls ha perdut res.


4
EL MANSO, EL TIGRE I ESPANYETA
30/05/2016

Diu Pedro Sánchez --El manso-- que si no guanya les eleccions no hi haurà canvi, perquè Pablo Iglesias --El tigre de Vallecas-- no voldrà facilitar la seua investidura. Amb això dóna a entendre que no pensa pactar un govern de coalició amb els "podemeros", i es limitarà a demanar-los la presidència incondicional, sense cap tipus de compromís. I si "El tigre" li gira l'esquena, doncs serà declarat novament culpable que Mariano Rajoy --Pepe Trola-- continue sent president del govern.

I ara, pregunte jo... Si per alguna d'aquelles, la congregació de tribus podemites trauen més vots que els psoemites, i Iglesias demana a Sánchez la presidència del govern... acceptarà "El manso" pactar amb "El tigre"? ... o deixarà que "Pepe Trola" continue retallant retallades a la salut del populatxo? És només una pregunta. Fallera, això sí, però pregunta al cap i a la fi.

... I, mentrestant, el ciudadano Rivera --Espanyeta-- pactant pactes amb el diable. Ja ho deia el del Tenorio...: "¡Cuán gritan esos malditos!"


5
PINOTXO
1/06/2016


El mandarí peperista, Pablo Casado --Pinotxo--, ha declarat amb fragor i contundència que, en favor de la justícia, el pròxim president del govern hauria de ser el candidat de la llista més votada.

I jo, que sóc un càndid, amb la tal proclama he entés que si per alguna d'aquelles la llista més votada fóra la de "Podemos", tota la peperia en peça exigirà que Pablo Iglesias --El Tigre-- siga el pròxim president del govern de l'Espanya Canyí.

És només una deducció. Casolana, això sí, però deducció al cap i a la fi.

MATANT MOSQUES 
11/06/2016

... I salta Pedro Sánchez --el Manso-- i diu: "Jo sóc un polític en "A"; Rajoy és un polític en "B"... i Pablo Iglesias és un polític en A, en B, en C, en E, en F..." (?). I --pregunte jo--... i si tu eres del grup A, Pepe Trola és del B i lo Tigre de Vallecas és ABCD..., el "siudadano" Espanyeta què és? Zero negatiu?

Recollons, Pedro; entre Cañita Brava espolsant-te l'esquena i donya Urraca bufant-te l'orella, crec que acabaràs matant mosques.


7
EL GRAN DEBAT
13/06/2016

Diuen que hui televisen un debat 4x4, on Pepe Trola, Pedro el Manso, lo Tigre de Vallecas i el ciudadano Espanyeta s'espolsaran un parell d'hores, canvi amunt i canvi avall, i anant i tornant de Veneçuela quan les circumstàncies obliguen. I sembla ser que els han preparat un escenari completament nou (es veu que el que van estrenar al debat de desembre ja s'ha fet antic); així, fusters, ferrers, llanterners, informàtics, decoradors, interioristes, científics, tècnics en aire condicionat, modistes, floristes, cameràmans, estilistes i la resta de botafumeiros, porten 15 dies sense dormir per tal que tot estiga a punt en temps i forma. Canyita Brava --el més socialdemòcrata del món-- i la resta de cataferros dels caporals referits, ja han supervisat l'espai on els seus respectius líders s'acaloraran entre fums de canyot.

Com que van dir que aquesta campanya repetida seria austera, jo, que sóc un càndid, pensava que hagueren pogut fer aquest debat en un dels barracons d'escola on van les criatures a estudiar. Així s'hagueren estalviat el pressupost del plató. I com que no es preveu que ploga, no hi ha perill que isquen goteres al sostre.


8
EL RUGIR DE LA MARABUNTA
14/06/2016

Confesse que anit em vaig endormiscar durant el debat, i en tal estat sentia com rugia la Marabunta.
... I en despertar-me vaig pensar entre mi: "Senyor!! "Per què ens has abandonat?"


9
ELS REIS SÓN LES MARES
16/07/2016

L'altre dia, al debat, el preguntador va preguntar als cap de ferros majors: "Vostés amb qui pactaran després del 26J?". Pepe Trola va contestar: "¡Yo pactaré con los españoles!". Salta Pedro el Manso i diu: "Yo pactaré con el cambio (?)", i el ciudadano Espanyeta, amb els ulls mirant al cel i amb el cul mirant a terra va replicar: "Els reis són les mares!!". Si jo fóra Lo Tigre de Vallecas haguera dit "doncs jo pactaré directament amb Sant Pere!!". Segons el bruto de Gabilondo, a Pedro el Manso només li queda triar la manera de suïcidar-se; a una o a l'altra punta dels "extremos". Donya Urraca crec que ja ho té tot a punt.

Em va estranyar no veure Canyita Brava traent pit a la tele. Qui sí que estava, flamant ell, és Iñigo Erejón --Matriculín-- que, per cert, ha fet a València un míting parlant en valencià. S'haurà tornat independentista?

... I, entre vostés i jo... no troben que el ciudadano Espanyeta és un autèntic maldecap? Uffffff!! quin desfici de xic!!


10
NOMS DE RIC
17/06/2016

Ha arribat a les meues urpes una papereta amb la llista peperil de la província d'Alacant, i veig que continuen predominant noms de ric antics (els moderns són més dinàmics: Makoke, Colate, Pitita, Coto, Karmele, Paquirrín, Terelu...). Així, hi ha noms com el del ministre Margalló, José Manuel Garcia-Margallo Marfil o el de Julia de Micheo Carrillo Albornoz, que ens recorden l'antic cap de llista alacantí, el murcià Federico Trillo-Figueroa y Martínez-Conde o el figura Eduardo Andrés Julio Zaplana Hernández-Soro.

Si jo fos d'eixa tribu, igual em dirien Salvador José Luis Gonzaga Bolufer-Pastor Y Femenia-Gilabert de la Santíssima Trinidad i de Todos los Santos. I el Pintat. sens dubte, seria Don Furgoneto Pastizal de la Santa Infancia y Martínez de la Barbacoa Alta.

En fi, senyories de la xiquipandi; quan Déu va inventar el ridícul, segurament es va inspirar en vostés.


11
ORA PRO NOBIS
20/06/2016

Les campanes de l’infern toquen a glòria,
les banderes han caigut del campanar,
i els que manen fumen fums de vanaglòria
repartint-se cadiretes de cagar...

(Boluferiana apocalíptica)

Diu Pedro el Manso que no hi haurà eleccions per tercera vegada; que ell no pactarà amb la peperia ni tampoc amb els de la podemor; que Pepe Trola no serà president del nou govern ni tampoc ho serà Lo Tigre de Vallecas; que no farà coalició amb els podemistes, però tampoc no permetrà que lideren l'oposició... que la fecundació no serà pel sistema tradicional, però tampoc no serà "In vitro"; serà com la de la Verge Maria: per obra i gràcia de l'Esperit Sant.

... I mentrestant, el maldecap d'Espanyeta està pactant amb el mateix.


12
FER EL RIDÍCUL
22/06/2016

Pepe Trola diu que l'única solució és que siga president el de la llista més votada (sempre que la llista més votada siga la seua, clar). I en un rampell de patriotisme, va tirar de micròfon per a advertir que anar a unes terceres eleccions seria fer el ridícul a nivell mundial.

Te vosté raó, don Mariano. Però no patisca, que a fer el ridícul ja estem acostumats, sobre tot des que el gamberrisme, la mediocritat i l'analfabetisme funcional que vostés sustenten es van instal·lar en la maquinària del poder. La gravacioneta que s'ha fet pública, on se sent la veu del ministre PETRONIO mostrant les misèries que vostés atresoren és una mostra del ridícul més espantós que pot protagonitzar un càrrec públic. I dic ridícul, per no dir immoralitat fatxa, esperpèntica i vergonyosa.

Però no es preocupen vostés, que la història es tornarà a repetir. Ara armaran bon bregot el PSOE i PODEMOS, i vosté podrà pescar, com ha fet sempre, en les aigües tèrboles del "río revuelto".

... I, mentrestant, el maldecap d'Espanyeta donant febra, amunt i avall. Per cert... saben alguna cosa de Canyita Brava? Últimament no li veig massa el pèl.13 
DIA DE REFLEXIÓ 
25/06/2016 

Xiiiiiiiiiiiiiiiiitt,,,,, Estic reflexionant.14
LA VOTAMENTA 
26/06/2016 


Malgrat tot, continuarà la bona gent
estimant i beneint la democràcia,
mal que hagen d’aguantar contínuament
la presència d’algun ruc intransigent
i els mediocres amb la seua ineficàcia.

(Boluferiana crepuscular)

Efectivament. De jovenet pensava que votar era com triar la flor de millor aroma, i ara veig que es tracta d’escollir, d’entre les brosses, la menys dolenta. I ja la votí, Serafí.

15 
EL DIA DESPRÉS 
27/06/2016 


...i, ...tornaran les obscures oronelles 
a reviure vells fantasmes del passat,
ressorgint entre enganyoses meravelles
les consignes que amenacen les ovelles
que s’entesten a eixir-se’n del ramat.

(Boluferiana apocalíptica, inspirada en el diari del profeta Malaquies).

16
ARRE, HACA 
30/06/2016 


Pedro Sánchez --el Manso-- justifica el seu fracàs donant la culpa a Pablo Iglesias --Lo Tigre-- de l'èxit peperil. Donya Urraca va més enllà i diu que molta gent no ha votat el PSOE per por que pactaren amb PODEMOS...

... És com si el Barcelona guanyara la lliga, i els del Madrid li donaren la culpa al Deportivo de la Coruña.

Tinc la sensació que uns i altres han fet allò que Pepe Trola volia que feren. I em pregunte si els mandataris del PSOE i els de PODEMOS no tenen la sensació d'haver estafat els seus respectius electorats.

Com diria el iaio Batiste.... Arre, haca!!


17
BENVENIDO, MISTER MARSHALL
12/07/2016

Diumenge passat em va venir al cap la immortal pel·lícula de Berlanga "Bienvenido, Mister Marshall ". Els mandataris havien preparat meticulosament la visita del president americà, i les forces de seguretat portaven mesos escabussats als albellons i desaigües de Sevilla i de Madrid per tal d'evitar magnicidis. Però, finalment, l'esperada visita es va limitar a una estoneta de "compadreo" d'Obama amb el rei i amb Pepe Trola --que li va regalar un pernil--, i anant-se'n va xocar la mà a Pedro el Manso, a lo Tigre de Vallecas i al maldecap d'Espanyeta, que s'havien acostat a la base de Rota a espolsar-li l'esquena. 

Com que el motiu de la visita era deixar clar que Espanya i EEUU tenen molta amistat, vaig pensar que tot això ho hagueren pogut fer per videoconferència, obrir un grup de wassap per a l'efecte, i enviar-li el pernil a ianqui per correu (mail-paqueteria). 

Finalment vaig arribar a dues conclusions: 1) Que per a ser polític a l'Espanya Canyí, la primera cosa que cal ensenyar-se és a fer el ridícul. I 2) Que finalment (i per desgràcia) Barack Obama no ha encarnat el somni del gran Martin Luther King. Mala sort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada