Espai a l’aire lliure habilitat per als fumadors del burribloc de bucomsa, en compliment de la normativa vigent (llei antitabac. disp. enèsima)

EXTRACTORS DE FUM, CONNECTATS LES 24 HORES DEL DIA

EL RACÓ DEL FUMADOR

BENVINGUTS siguen al nostre burricorral, un lloc paradisíac envoltat de verdolagues i amb vistes al mar, que els nostres serveis jurídics han habilitat per a ús i gaudi dels fumadors del burribloc de bucomsa.

Ací poden entrar a fumar, sense necessitat de sortir del burribloc, i sense perill a ser castigats per la justícia terrenal o a ser insultats per altres fumadors, que no fumen tabac, però fumen altres fums que, pel que es veu, no estan tal mal mirats per les autoritats competents (cliquen ací per a continuar llegint aquest article de benvinguda)...

.

.

SMOKING SOUL'S-L'ÀNIMA FUMADORA (clique ací)

dimecres

GALERIA D'ANIMACIONS (sala A)

Ací no es fuma
Si vol visitar aquesta galeria fumant, clique a continuació:
VULL FUMAR! (cliiic)

accés a la sala B

VALENCIÀ, LLENGUA I IMATGE és el títol del magnífic bloc educatiu adreçat als alumnes d'ESO i de Batxillerat que regenta i nodreix Francesc López. L'esmentat professor, amic d'aquesta santa casa, sol aprofitar les alegries, les penes i les curiositats que l'interessen per a aplicar-les a la seua tasca docent. Fa uns dies va publicar una entrada on parlava d'una curiosíssima tècnica que permet animar les imatges i atorgar-los una sensació que discorre entre el cinema i la fotografia (la foto roman estàtica, però l’existència d’un moviment cíclic en algun dels elements de la composició aporta un aire fresc i de novetat a les il·lustracions). Si cliquen a continuació: CLIIIC (ho recomanem) podran llegir sencer l'article en qüestió, però nosaltres, en qualitat de préstec, hem afanat algunes de les fotos que il·lustren el seu contingut, i les hem inserides a la sala d'animacions que ara tenen entre cella i cella. Damunt, hi hem aplicat les bondats de les imatges per a finalitats perverses en favor de la causa Bucomsa. Ens perdones, Francesc?

Miren, miren quines preciositats:


JO  BUCOMSA

−Pare: tu també visites el burribloc?
−Clar que sí, fillet..., tots els dies!

...i la mare també!

...i la tia també! Mmmmmm!

Vicenteta està mirant una projecció de Bucomsa films:
http://www.youtube.com/watch?v=IKEBYI8s7j4&feature=share

El proper 10 de novembre serà el 1r aniversari del burribloc

Ho celebrarem!

Tomaques Bucomsa. Les tastarem!

...i fumarem darrere els arbres!

BU-COM-SA-BU-COM-SA-BU-COM-SA...


2 comentaris:

  1. Què vols que perdone? Me n'hauré d'alegrar i tot. Com sou! Fa gust visitar fins i tot la sala de fumadors d'aquest burribloc tan xulo que feu; se'n va un a casa amb un quilet d'ego de més. Gràcies per la dedicatòria; així fa gust! Demà ja estic passant-ho als alumnes perquè vegen com tracteu els amics.

    ResponElimina
  2. Gràcies, senyor. Serà un honor per a nosaltres que els teus afortunats alumnes visiten el nostre modest burribloc. Així podrem adornar les lliçons del mestre amb les nostres alegries benintencionades.

    ResponElimina