Espai a l’aire lliure habilitat per als fumadors del burribloc de bucomsa, en compliment de la normativa vigent (llei antitabac. disp. enèsima)

EXTRACTORS DE FUM, CONNECTATS LES 24 HORES DEL DIA

EL RACÓ DEL FUMADOR

BENVINGUTS siguen al nostre burricorral, un lloc paradisíac envoltat de verdolagues i amb vistes al mar, que els nostres serveis jurídics han habilitat per a ús i gaudi dels fumadors del burribloc de bucomsa.

Ací poden entrar a fumar, sense necessitat de sortir del burribloc, i sense perill a ser castigats per la justícia terrenal o a ser insultats per altres fumadors, que no fumen tabac, però fumen altres fums que, pel que es veu, no estan tal mal mirats per les autoritats competents (cliquen ací per a continuar llegint aquest article de benvinguda)...

.

.

SMOKING SOUL'S-L'ÀNIMA FUMADORA (clique ací)

diumenge

EL RACÓ DEL FUMADOR

EXTRACTORS DE FUM, CONNECTATS LES 24 HORES DEL DIA
                  

EL RACÓ DEL FUMADOR

BENVINGUTS siguen al nostre burricorral, un lloc paradisíac envoltat de verdolagues i amb vistes al mar, que els nostres serveis jurídics han habilitat per a ús i gaudi dels fumadors del burribloc de bucomsa.

Ací poden entrar a fumar, sense necessitat de sortir del burribloc, i sense perill a ser castigats per la justícia terrenal o a ser insultats per altres fumadors, que no fumen tabac, però fumen altres fums que, pel que es veu, no estan tal mal mirats per les autoritats competents. Heus ací alguns exemples:

FUMATA BLANCA

DIARREA DE GAS
RESPIRACIÓ ARTIFICIAL

FUMATA NEGRA

ALAAAAA!!

EL NÚVOL DE L'ESPERANÇA

QUE BONIIIIIIC!!

HABEMUS PAPA!!

Amb aquestes imatges no hem volgut ferir la sensibilitat de l'espectador; són fotos que pertanyen a la vida real i, per tant, és el que hi ha. 

Fumar pot ser un delicte, però
no un pecat
Si algun contratemps no ho impedeix, continuarem publicant més estampes que mostren altres contaminacions no produïdes per fum de tabac, on inclourem també elements que contaminen la vista i la sensibilitat acústica. Pel moment ho deixem ací, i aclarim que BURRERA COMPRIMIDA SA mai no es manifestarà en contra de cap mesura encaminada a millorar la convivència pacífica o la qualitat de vida de les persones, però cal tenir en compte que les principals víctimes del tabac som els propis fumadors, i en aquest cas se'ns està tractant (als fumadors) com autèntics delinqüents. No troben que se n'han passat?


Però bé... ànims!! Ara només queda promoure (i aplicar) lleis contra els depredadors del medi ambient, els productors de residus tòxics, els contaminadors de rius i de mars, els cacics corruptes de l'imperi del formigó o similars... i algun que altre dignatari cocaïnòman. Aaaah!!... i això de la capa d'ozó i del canvi climàtic com ho tenen?

Si els abelleix continuar gaudint el burribloc abans de sortir del corral, poden accedir des d'ací a la darrera entrada que hem publicat:



EL CORRAL DE BUCOMSA
EL TEU BURRICORRAL!!




4 comentaris:

  1. Els no fumadors també podem venir al burricorral? Jo de moment ho fet ( venir) amb una cigarreta de mentiretes, per si de cas els fumadors em pillen i em denuncien.

    ResponElimina
  2. Considerem convenient bifurcar la contestació a la senyora Pepa Guardiola en dues parts, distintes, però unides entre sí per un denominador comú (com el misteri de la Santíssima Trinitat, però en dos en lloc de tres, i en versió terrenal):

    La primera va dirigida als no fumadors en general, els quals poden entrar sense problemes al burricorral sempre que assumisquen que es tracta d'un espai on els fumadors estan protegits per la llei i, per tant, poden fumar-s'ho tot sense por a delinquir. Recordem que, abans del "tabacazo", alguns bars comptaven amb un lloc habilitat per a fumadors on també podien penetrar els antifum si acceptaven la possibilitat de contaminar-se amb els gasos malignes. Ací passa igual, però amb la diferència que el nostre corral està ubicat a l'aire lliure i, per tant, el fum s'esfuma cap amunt i les possibilitats de contagi són mínimes (l'esmentat burricorral dista més de 50 metres dels col·legis i hospitals més pròxims i, per tant, el fumeral tampoc no afectarà xiquets ni malalts).

    La segona va dirigida als no fumadors VIP, entre els quals tenim l'honor que estiga vosté. El personal VIP (fumadors i no fumadors) són tots amics de la casa i protectors de la causa bucomsa, motiu pel qual poden entrar i eixir del corral quan els done la gana, sense demanar permís a ningú, i sense necessitat de proveir-se d'una cigarreta de mentidetes.

    Confiant haver aclarit els seus dubtes, aprofitem per a saludar-la amb la millor de les nostres cordialitats, i agrair-li la seua visita, sempre grata, al segon canal del nostre modest burribloc.

    Ben afectuosament

    Burrera Comprimida SA
    Assessoria jurídica

    ResponElimina
  3. El burricorral és genial. M'encanta. Mmmmm!!!

    ResponElimina
  4. Gràcies pel permís. Eh! Eh! ja he tornat a entrar. Ara sense cigarreta, però amb mascareta per si de cas, que seguint el tabac tots els fums del món han vingut a parar aquí.

    ResponElimina

BURRERA FALLERA

BURRERA FALLERA

Sobre el vol rebolicat dels gafarrons,
volaran altres espècies clandestines.
Per les tèrboles penombres, els falcons;
i per TERRA, MAR I ANO, les gavines.


AUCA COMPLETA (cliiic)