Espai a l’aire lliure habilitat per als fumadors del burribloc de bucomsa, en compliment de la normativa vigent (llei antitabac. disp. enèsima)

EXTRACTORS DE FUM, CONNECTATS LES 24 HORES DEL DIA

EL RACÓ DEL FUMADOR

BENVINGUTS siguen al nostre burricorral, un lloc paradisíac envoltat de verdolagues i amb vistes al mar, que els nostres serveis jurídics han habilitat per a ús i gaudi dels fumadors del burribloc de bucomsa.

Ací poden entrar a fumar, sense necessitat de sortir del burribloc, i sense perill a ser castigats per la justícia terrenal o a ser insultats per altres fumadors, que no fumen tabac, però fumen altres fums que, pel que es veu, no estan tal mal mirats per les autoritats competents (cliquen ací per a continuar llegint aquest article de benvinguda)...

.

.

SMOKING SOUL'S-L'ÀNIMA FUMADORA (clique ací)

SMOKING SOUL'S (L'ÀNIMA FUMADORA). Nou grup de rock

SMOKING SOUL'S és el nom que han decidit adoptar els components d'aquest grup de rock nascut a Pego. La procedència esmentada i el vincle familiar que uneix el bateria del conjunt amb el trobador d'aquesta santa casa són raons suficients per a dedicar-los aquest apartat, però si tenim en compte que SMOKING SOUL'S significa precisament L'ÀNIMA FUMADORA, els motius s'incrementen encara més.

Ja saben que aquest CORRAL DE BUCOMSA és la zona de fumadors habilitada al burribloc de BURRERA COMPRIMIDA SA (Bucomsa), un espai virtual on conviuen sense desficis les ànimes, fumadores i no fumadores, que ens honoren amb les seues visites.

Heus ací una espècie de videoclip promocional que, fumant fumant, hem tingut a bé fotomuntar:

                
        
L'àudio del vídeo pertany al tema Motius per continuar, de la maqueta que Natxo, Caselles, Bolu i Pau han enregistrat als estudis ON TRACKS, del també pegolí Rafa Esplugues.
      
Felicitats, i màquina avant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada